Rreth kompanisë

Ne ofrojmë shërbimet më të mira të biznesit.

Dolphins Group e themeluar ne vitin 2012 është krijuar për të funksionuar si një partneritet i vetëm global i bashkuar nga një grup i fortë vlerash, duke përfshirë një përkushtim të thellë ndaj punës dhe një qëllim të përbashkët: të krijojë ndryshime pozitive dhe të qëndrueshme.

Kompania fokusohet në tri segmente kryesore të biznesit:

  • Konsulencë
  • Teknologji
  • Të dhëna për biznese

Shërbimet tona

Çfarë ofrojmë ne?


Click for more

Aplikimet per grante dhe subvencione

Ne ofrojmë shërbime konsulence dhe aplikime si: grante, biznese fillestare, biznese ekzistuese dhe projekte të OJQ-ve që nga projektimi, zbatimi, mbikëqyrja e tyre deri në përfundim.

Click for more

Plan biznesi, kontabilitet, auditim

Ofrojmë këshilla për krijimin e një biznesi, hapat, qëllimin dhe objektivat e një biznesi përkatësisht shkrimin e plan-bizneseve.Ofrimin e këshillave për kontabilitet të gjitha bizneseve.

Click for more

Konsulencë financiare

Ofrojmë shërbime të administrimit të taksave trajnimeve dhe shërbimeve të konsulencës financiare. Ne ofrojmë një paketë të plotë të shërbimeve profesionale të personalizuara ndaj bizneseve dhe individëve.

Click for more

Trajnime të shitjes

Dolphins Group ne bashkpunim me Denis Gafuri Sales Training iu garanton: Rritje te shitjeve,Avancim te performances profesionale, Ndryshim pozitiv te mendesise se stafit dhe udheheqesve te kompanise, Angazhim maksimal per realizim te qellimeve personale dhe profesionale.

Click for more

Përgatitje e dosjeve të tenderit

Dolphins Group bënë shërbime për proceduren e prokurorimit, pregatitjen e dosjeve të tenderit për mallra dhe punë.

Click for more

Shërbime teknologjike

Dizajnim dhe zhvillim i faqeve të internetit që ndihmojnë në transformimin e ideve në sisteme dixhitale. Konkretisht, shërbime në fushën e dizajnit, programimit dhe marketingut.

Të dhëna për biznese

Së shpejti....

Benefitet e kompanisë tonë

Inovoni, rrituni dhe keni sukses

Shpesh ndodh që njerëzit shpenzojnë kohë dhe energji duke mos arritur në zgjidhje, kështu që ne promovojmë dhe zhvillojmë suksesin e klientëve tonë duke bashkuar idet e tyre me profesionalizimin tonë.

Ne kombinojmë teknologjinë me biznesin

Njerëzit e duhur për biznesin tënd

Mënyra më e mirë për drejtimin e një biznesi

Kulla e Sheremetit nr.3, Pejë
Mon - Fri 8:00 am - 4.00 pm

Na kontaktoni

Ju faleminderit!

Vetëm punë me cilësi të jashtëzakonshme

Na kontaktoni

Si mund të ju ndihmojmë?
X